En cumpliment de l’ article 10 de la Llei 34/2002 , del 11 de Juliol , de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic ( lssice ) , s’ exposen a continuació les dades identificatives de l’ entitat .

 

Denominació social :

CLUB HANDBOL VILANOVA DEL CAMÍ

 

Numero d’ identificació fiscal :

G59498923

 

Domicili social :

PL. DELS HORTS 1

08788 – VILANOVA DEL CAMÍ

 

Adreça electrònica :

jordi533419@gmail.com

 

Telèfon de contacte :

637533419

 

Dades referents a la formació de l’ entitat :

Constituida l' 1 de Gener de 1985 , com a club esportiu de règim simplificat ,és una associació privada amb personalitat jurídica , i sense ànim de lucre .

 

Aquesta pàgina web a estat creada per l’ associació CLUB HANDBOL VILANOVA DEL CAMÍ , amb caràcter informatiu i per ús personal dels socis i usuaris .

 

Tot el material gràfic ( fotografies , videos , etc ) son propietat del club i no esta permesa la seva utilització per altres fins que no siguin el foment de l' esport .

 

Mitjançant aquest avís legal es pretén regular l’ accés i l’ us d’ aquesta pàgina web , així com la relació entre la pàgina web i els seus usuaris .

 

Accedint a aquesta pàgina web s’ accepten els següents termes i condicions :

  • L’ accés a aquesta pàgina web es responsabilitat exclusiva dels usuaris 

L’ accés a aquesta pàgina web no suposa l’ inici de cap tipus de relació entre el CLUB HANDBOL VILANOVA DEL CAMÍ i l’ usuari .

 

L’ accés i la navegació per aquesta pàgina web suposen conèixer i acceptar les advertències legals , condicions i normes d’ utilització contingudes en ella .

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© CLUB HANDBOL VILANOVA DEL CAMI